Steun Jehee Vertelt

Aida: 4 uitverkochte voorstellingen op laatste moment afgelast.
Donderdag 12 maart: De gehele cast (15 man), orkest (11 man) en crew staan gereed voor de aanvang van de generale repetitie van Aida, als het plotseling stil wordt. Pepijn Jehee en Frank Keizer komen terug uit overleg met Stichting Podiumkunsten Midden Holland. De voorstellingen die we vanaf die avond zouden spelen, zijn helaas geannuleerd.

De Stichting en Jehee Vertelt willen heel graag de voorstellingen alsnog opvoeren. Natuurlijk om alsnog te laten zien aan iedereen hoe mooi de voorstelling is geworden, maar ook om de financiële schade te drukken. Daarvoor hebben we jullie hulp nodig. De totale schade ligt tussen de 5000 en 8000 euro door het annuleren van afgelopen week en verplaatsen van de voorstellingen naar later dit jaar. Wij kunnen deze lasten helaas niet volledig dragen en vragen daarom om jullie hulp!

Elke donatie is welkom, en wordt zeer gewaardeerd. Hopelijk kunnen we er samen met jullie allemaal voor zorgen dat we door kunnen met deze prachtige productie, op een geweldige locatie (de Theaterbakkerheij, Gouda).

Alvast bedankt voor alle steun en bijdragen!

Pepijn Jehee
Regisseur
& Frank Keizer
Producent
Foto: © Pim Mul

Doneer via iDeal direct aan Jehee Vertelt:

U krijgt na de betaling de mogelijkheid uw gegevens achter te laten
Privacy Statement
Contact
Steun dit initiatief
© 2020 M. Hekman